Eline Ruinemans, eigenaresse van adviesbureau ElineConsult, schreef een prachtige blog over haar bezoek aan Kinderbuik&co in Bilthoven.

“Lekker in je vel zitten begint met verbinding voelen tussen hoofd, hart en handen.”

“Zo begon de zomerse teamontwikkeldag van Kinderbuik&co afgelopen week in het spontaan gecreëerde bostheater in Bilthoven.

Eenvoud. Een kuil in het bos, zetels van kleurrijke kussentjes en matjes. Een tapijt van dennenappels in de schaduw van hoge bomen. Lekker in je vel zitten begint met verbinding voelen tussen hoofd, hart en handen.

Zo ontstaat jongleren met dennenappels.

Ik voel energie en dankbaarheid om deze groep professionals te begeleiden vanuit mijn eigen passie: het creëren van eenheid in samenwerking vanuit de essentie. Kinderbuik&Co wil een gelukkig leven voor ieder kind, met als kernwaarden: aandacht, gelijkwaardigheid, passie en nieuwsgierigheid. De veelzijdige deskundigheid en bezieling helpt kinderen met vaak onbegrepen buikpijn om lekker in hun vel te zitten. Ik merk dat het me raakt in mijn kern.

Ik geloof erin dat je, soms met de juiste hulpbronnen, zelf voor 90% regie hebt om  lekker in je vel te zitten. Het voelt krachtig om elkaar te versterken vanuit deze gedeelde passie.

Gehoord worden, goed ademhalen, creativiteit, bewegen en gezonde voeding. Dat gun je ieder kind. Groot of klein.

Jongleren, of is het jong leren? Zeg het maar…”

Eline Ruinemans juli 2017

Kijk voor meer informatie over Eline Ruinemans en haar werkwijze op haar website https://www.elineconsult.nl/