Kinderbuik&co is hét eerste integrale gezondheidshuis voor kinderen met maag-, darm-, en leverproblemen. Naast medisch onderzoek en reguliere behandeling werkt het medisch centrum met wetenschappelijk bewezen integrale begeleiding: voeding, ademhaling, body&mind technieken en kindertherapie.
Een multidisciplinair team van experts biedt individuele topklinische zorg met integrale begeleiding op maat.

Het is onze wens dat alle kinderen gezond en gelukkig zijn. Bij Kinderbuik&co staan het kind en het gezin centraal. Door werkelijke aandacht, doorvragen en te luisteren richten wij ons op het hele kind en helpen wij kinderen weer in hun kracht te gaan staan.

Ter versterking van ons multidisciplinaire team zoeken wij een

Locatiemanager
32 – 36 uur

Werkzaamheden
In de rol als locatiemanager ben je integraal verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering van Kinderbuik. Je bent beschikbaar voor het team, directie, leveranciers en natuurlijk de kinderen met hun ouders. Je bent de spil in het web die alles met elkaar verbindt. Je werkzaamheden lopen uiteen van Finance tot HR en van Marketing tot ICT. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering. Je hoeft niet alles te weten, als je maar bereid bent het uit te zoeken. Je denkt na over beleid en strategie en bent continue aan het bouwen van de organisatie.

Wij zoeken

  • Een teamleider die de verbinding kan leggen met alle medewerkers;
  • Iemand met een financiële achtergrond/verstand van financiën is een must;
  • Iemand die onder druk het overzicht kan behouden, prioriteiten kan stellen en structuur kan aanbrengen;
  • Een sterke communicator die goed relaties kan onderhouden;
  • Iemand met een pragmatisch aanpak die de dingen voor elkaar krijgt;
  • En niet te beroerd is om met zijn voeten in de modder te staan (het ene moment bepaal je strategie, het volgende moment boek je facturen in);
  • Een mensenmens die affiniteit heeft met ouders en kinderen.

Word jij enthousiast om je bijdrage te leveren aan het interdisciplinaire gezondheidshuis voor kinderen in Nederland. Dan willen wij graag in contact komen met jou.

Wij bieden

  • Bij Kinderbuik&co hebben wij een open en informele sfeer. Alles is erop gericht om de kinderen en hun ouders kwalitatief de beste zorg te bieden met een hoogwaardige service;
  • Een integrale en multidisciplinaire manier van werken in de gezondheidszorg;
  • Een professioneel, gedreven en flexibel team. Aandacht, gelijkwaardigheid en veiligheid zijn onze kernwaarden.

Solliciteren?
Wil je deel uitmaken van ons bevlogen team? Wil jij het beste uit jezelf laten zien in een echte pioniersfunctie? En herken je jezelf in bovenstaand profiel? Mail dan je motivatie en cv met pasfoto naar info@kinderbuikenco.nl. Voor meer inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Deany Koster van Kinderbuik&co, 030-7602070.