Kinderbuik&co is een medisch specialistisch centrum met een vernieuwende aanpak voor kinderen met buikklachten. Het is onze wens dat kinderen gezond en gelukkig zijn. Bij Kinderbuik&co staan het kind en het gezin centraal. Door werkelijke aandacht, doorvragen en te luisteren richten wij ons op het hele kind en helpen wij kinderen weer in hun kracht te gaan staan. De missie van Kinderbuik&co is dan ook “Wij begeleiden kinderen met langdurige buikklachten bij het nemen van regie over hun ongemak, zodat zij in hun kracht kunnen staan en gezondheid en geluk ervaren”.

Als vrijwilliger kun je hier ook een bijdrage aan leveren. Vrijwilligers geven een extra aanvulling op het werk van het medisch specialistisch team. Het is niet alleen zeer gewaardeerd werk, maar ook leuk. Het is natuurlijk het leukst om vrijwilligerswerk te doen dat aansluit bij uw eigen interesses.

Heb je interesse in vrijwilligerswerk of een werkervaringsplek en vind je het leuk om ons bijvoorbeeld met administratieve taken te ondersteunen of om te klussen? Dan komen wij graag met jou in contact. Je kan een e-mail sturen met jouw interesses naar g.burgmeijer@vogellanden.nl