Buikklachten

ONBEGREPEN CHRONISCHE BUIKKLACHTEN

Indien bij je kind sprake is van langdurige, onbegrepen, terugkerende, chronische buikklachten, wordt er bij Kinderbuik&co gekeken naar de oorzaak hiervan. Op een professionele manier zal er naast medische diagnostiek en behandeling, aandacht zijn voor voeding, stress, slapen, school en ontspanning, levensstijl en wat er nodig is voor het ervaren van gezondheid voor je kind.

LANGDURIGE BUIKKLACHTEN

Heeft je kind al langere tijd, onbegrepen, terugkerende of chronische buikklachten? Zit je kind niet lekker in zijn/haar vel en/of heeft je kind moeite met inslaap komen, is er naast buikpijn regelmatig hoofdpijn, nekpijn of rugpijn? Maak dan een afspraak bij Kinderbuik&co. Samen met jou en je kind nemen we de tijd voor je kind en de buikklachten. Er wordt op professionele wijze gekeken naar de oorzaak van de buikklachten. Naast medische diagnostiek en behandeling, besteden wij aandacht aan voeding, stress, slapen, school, ontspanning, levensstijl en wat er nodig is voor het ervaren van gezondheid voor je kind.

Morris 15 jaar, Buikklachten

Mijn zoon is geboren in 2009. Hij huilde veel, had veel buikklachten en was vaak ziek. In eerste instantie werd gezegd:’Huilbaby’ maar na een opname toen hij 3 maanden oud was werd de diagnose Reflux gesteld. Veel verschillende medicatie later begonnen de verstoppingen
Tessa, Moeder van Morris, Lees het hele verhaal van Tessa