Contact2020-06-09T08:40:45+00:00

Algemene informatie

Locatie

Kinderbuik&co  is gevestigd  op de Zwarteweg 10, 1412 GD Naarden

Afspraak maken

Mail ons voor een afspraak en vermeld je telefoonnummer. Wij helpen je graag bij het maken van een afspraak.

Wat hebben we nodig voor het eerste gesprek?

– je legitimatiebewijs (van je kind)
– je zorgverzekeringspas
– bij een second opinion, de beschikbare onderzoeksgegevens
– verwijsbrief van de huisarts

Informeer van tevoren bij je zorgverzekeraar wat er vergoed wordt.

Even voorstellen: Liz Thijssen

Hoi, mijn naam is Liz en sinds een half jaar run ik samen met Kyra de office voor Judith bij Kinderbuik&co. Ik vind het fijn om dit werk te doen en we vormen samen een fijn team. Iedere dag spreek ik mensen, lees ik verhalen of luister ik naar moeders en vaders die dapper en open vertellen over hun kinderen of over zichzelf. Ook pubers en jong volwassenen weten steeds meer de weg naar ons te vinden. Het verhaal begint vaak met verdriet, pijn, zorg en zoektocht naar oorzaak en genezing. Bijna altijd is er blijdschap, liefde en soms ook verbazing dat in verloop van tijd mensen zichzelf (her)vinden, helen en regie nemen over hun eigen leven. Een prachtig proces om van dichtbij mee te mogen maken.

Mijn passie is om mensen in verbinding brengen met zichzelf en met elkaar. 2 jaar geleden besloot ik na 32 jaar bedrijfsleven van coaching mijn beroep te maken. Een half jaar in de opleiding tot holistisch (leefstijl) coach hoorde ik Judith spreken op een event over de enorme hoeveelheid kinderen en jongeren met langdurige klachten en haar missie met de Stichting Kinderbuik&co. Ik dacht toen bij mezelf, bij haar wil ik heel graag in de keuken kijken na ontvangst van mijn diploma om deel te nemen aan een groter geheel. En zo het geschiede, ik stuurde een mail voor een werkervaringsplek en zij was op zoek naar iemand. Toeval bestaat niet
Ik leer momenteel elke dag meer over mezelf en over anderen. Hierdoor hoop ik een betere coach te worden en iets te mogen bijdragen aan het geluk en welzijn van onze bezoekers, door ze met warmte en compassie te begroeten.
Welkom bij Kinderbuik&co.

Hier vind je ons