Dr. Judith M. Kocken is een ervaren kinderarts voor maag-, darm-, leverziekten (MDL), initiatiefnemer en oprichter van Kinderbuik&co.

Zij werkt al meer dan 30 jaar als arts en wetenschappelijk onderzoeker in verschillende ziekenhuizen. Judith heeft onder andere een kinder Maag-, Darm-, Leverafdeling in een ziekenhuis in Almere opgezet, deed veelbelovend onderzoek naar het effect van kinderyoga bij kinderen met functionele buikpijn en had een eigen kinder-MDL praktijk in het Jeroen Bosch ziekenhuis in Den Bosch.

In het Jeroen Bosch ziekenhuis heeft Judith een multidisciplinaire coeliakiepoli, IBD poli (voor kinderen met crohn en colitis ulcerosa), transitiepoli (voor jongeren vanaf 12 jaar) en buikpijnpoli opgezet. Het promotieonderzoek dat in Den Bosch is opgezet en gedaan, heeft geresulteerd in de promotie van Judith Korterink in 2015.

Als expert voor kinderen met maag-, darm-, en leverproblemen staat vraaggestuurde zorg op maat en kwaliteit van leven centraal in de benadering van Kinderbuik&co.

LEDEN VAN DE RAAD VAN TOEZICHT

Prof dr Hans (H.A.) Büller, voorzitter 
Hubert Friederich, Head of KLM Health Management Services

AMBASSADEURS

Jos Houba
Iris van Oosterhout
Angel Wever

COMMISSIE VAN AANBEVELING

De Stichting Kinderbuik&co weet zich sinds enige jaren gesteund door een Commissie van Aanbeveling.