Loading...
Verwijzers2020-06-18T22:04:05+00:00

Wij werken graag samen op basis van gelijkwaardigheid met de verwijzer, het kind en de ouders.

GELIJKWAARDIGHEID

Kinderbuik&co medisch specialistisch centrum werkt graag met u als huisarts of eerstelijns specialist op basis van gelijkwaardigheid en streeft naar een goede werkrelatie met het belang van het kind voorop.

Na een consult brengen wij u snel op de hoogte van onze bevindingen.

Het traject van vergoeding is net als bij een regulier ziekenhuis. Ook wij hebben een verwijsbrief van u nodig.

Hebt u specifieke vragen of wilt u graag zelf de afspraak maken voor een doorverwijzing? Neemt u dan contact met ons op.

Verwijsformulier

VERWIJZER HOUDT REGIE, kinderarts MDL ondersteunt.

Kinderbuik&co medisch specialistisch centrum onderscheidt zich door hoogwaardige, kinder-Maag-Darm-Leverzorg in samenwerking met de huisarts. Hier vindt u de persoonlijke betrokkenheid die bij zorgverlening zo belangrijk is. Kinderarts Maag-, Darm-, Leverziekten, dr. Judith M. Kocken staat klaar om vanuit haar brede kennis en achtergrond uw cliënten op een gelijkwaardige wijze te behandelen.

Alle onderzoeken worden op korte termijn gedaan en u krijgt direct een terugkoppeling. Met omliggende ziekenhuizen zijn over extra diagnostiek en eventuele opname afspraken gemaakt. Bij Kinderbuik&co houdt u als huisarts de regie: naar de huisarts als het kan, naar Kinderbuik&co als het nodig is

WERKWIJZE

Kinderen en hun ouders/verzorgers willen medische zorg die aansluit bij hun persoonlijke situatie en voorkeuren. Ons team van ervaren experts stemt de zorg daarom af op uw zorgbehoeften. Dit betekent gezamenlijke besluitvorming en gedeelde uitvoering in en buiten de spreekkamer.

Alle nodige onderzoeken vinden zo veel mogelijk plaats tijdens één bezoek. Aansluitend bespreekt de kinderarts met uw cliënt de uitslag. Direct na het bezoek van uw cliënt aan Kinderbuik&co ontvangt u terugkoppeling. Standaard jaarcontroles worden bij Kinderbuik&co niet afgesproken als de controle ook in de eerste lijn kan plaatsvinden.

VEILIGHEID VAN HET KIND IS PRIORITEIT NUMMER ÉÉN

Bij Kinderbuik&co luisteren we heel goed naar wat het kind nodig heeft. Bij het advies staat de wens en de behoefte van het kind en de ouders centraal. In onze werkwijze wordt een kind en de ouders/verzorgers bewust betrokken bij de behandeling. Bovenal willen we voorkomen dat er onnodige, onderzoeken of behandelingen worden verricht.

ONZE KERNWAARDEN

– Veiligheid

– Aandacht
– Gelijkwaardigheid
– Kwaliteit

VOORDELEN Kinderbuik&co – COMMITMENT AAN KWALITEIT

Kinderbuik&co weegt naast reguliere medische oorzaken ook factoren als bijvoorbeeld (over) gevoeligheid voor prikkels en/of stress mee in de zoektocht naar de oorzaak van maag-, darm-, en leverproblemen. Naast uitgebreid medisch onderzoek en reguliere behandeling werkt het medisch centrum met wetenschappelijk bewezen integrale begeleiding: voeding, ademhaling, Body & Mind technieken en psychologie.

  • direct een afspraak met een ervaren kinderarts voor Maag-, Darm-, Leverziekten
  • de beste gespecialiseerde integrale medische zorg
  • werkelijke aandacht van een ervaren team van experts
  • flexibele spreekuren
  • korte en snelle diagnostiek
  • wetenschappelijk bewezen behandeling
  • bewustwording van onderliggende oorzaak van de klachten en symptomen
  • voedingsadvies

  • Body & Mind en psychodynamische begeleiding