Erna Lindhout, huisarts

In mijn zoektocht naar welke dokter ik wil zijn, ben ik op bezoek geweest bij Judith. Ik heb gezien dat geduld, vertrouwen en veiligheid de basis is voor het genezingsproces. Wat een prachtige manier van geneeskunde bedrijven.

In mijn zoektocht naar welke dokter ik wil zijn, ben ik op bezoek geweest bij Judith. Ik volg Judith al een tijd op social media en ben nieuwsgierig geraakt naar de mens en de dokter die zij is.

De tijd waarin we leven, vraagt volgens mij om een andere aanpak van ziekte en gezondheid. Een holistische kijk. We zijn zoveel meer dan alleen maar de patiënt met die ene klacht.
De dag heeft me vooral bevestigd in dit idee. Wat een prachtige manier van geneeskunde bedrijven.

Ik heb gezien dat geduld, vertrouwen en veiligheid de basis is voor het genezingsproces. Inzicht in compassie hebben met jezelf, de mate van loyaliteit aan de ander en wat dat met je doet, leren wie je van binnen bent, inzien waar angsten vandaan komen.

En uiteindelijk geloven dat je een mooi mens bent en dat jij de wereld een beetje mooier kan maken.

Hartelijk dank voor deze inspirerende dag!

Erna Lindhout

April 2022