Diana, moeder van meisje van 17 jaar met ernstige maagpijn aanvallen

Heel graag wil ik vertellen over de behandeling bij Kinderbuik&co die op ons hele gezin een zeer positieve uitwerking heeft gehad. Door de bezoeken aan dokter Judith Kocken hebben wij geleerd om beter om te gaan met de chronische maag- en darmklachten van mijn dochter. In een jaar tijd is zij er geestelijk en lichamelijk enorm op vooruitgegaan. We zijn er nog niet maar hebben alle vertrouwen in dokter Judith Kocken. Zij nam de klachten van mijn dochter serieus en we werden niet met een lapmiddel naar huis gestuurd. Wat wel onze ervaring was met onze huisarts, huisartsenpost, EHBO en specialisten, waar wij elke maand zaten vanwege de enorme pijnaanvallen van mijn dochter. Wij waren radeloos omdat wij via de normale weg nergens hulp kregen, behalve dat er maagzuurremmers werden voorgeschreven.

Deze maagzuurremmers zijn nu trouwens uit de handel genomen omdat er een stof in zit die hartklachten kan veroorzaken! Deze werden voorgeschreven aan een kind van 16 door onze huisarts! Wij voelen ons door de reguliere geneeskunde niet serieus genomen.

Doordat mijn dochter op advies van Kinderbuik&co anders is gaan eten en doordat haar klachten serieus worden genomen en door de fijne gesprekken met dokter Judith Kocken, heeft zij sinds vorig jaar november geen enorme pijnaanvallen meer gehad.

Dit alles zonder medicijnen!
(Wij zijn vorig jaar september begonnen met de behandeling bij Kinderbuik&co.)

Mijn dochter staat inmiddels veel positiever in het leven en kan veel beter omgaan met haar chronische klachten.

Oktober, 2019