Tijdens de afspraken met Judith heb ik gevoeld dat ik van mezelf hou. Ik vecht nu niet meer tegen mezelf, maar leef samen met mezelf. Ik vind dit enorm waardevol voor de rest van mijn leven.
De behandelingen bij Judith hebben mij enorm geholpen. Voordat ik naar Kinderbuikenco toe ging voelde ik veel stress, ondanks dat mijn agenda door de lockdown leeg was.
Na de afspraken bij Judith, sta ik meer stil bij hoe ik me voel en kan ik beter met stress omgaan.

Tijdens de afspraken met Judith heb ik gevoeld dat ik van mezelf hou. Ik vecht nu niet meer tegen mezelf, maar leef samen met mezelf. Ik vind dit enorm waardevol voor de rest van mijn leven en ben er dankbaar voor dat Judith op mijn pad is gekomen.

Ik denk op dit moment genoeg handvatten gekregen te hebben om zonder afspraken verder te leven (waar ik voorheen overleefde). Ik zal iedereen aanraden om ook naar Judith toe te gaan (waar ze misschien niet op zitten te wachten i.v.m. de volle agenda;).

Isabel
Februari 2022