“De intake voelde gelijk goed en nog belangrijker, wij voelden ons gehoord.”

Onze zoon Luc is een hele stoere, maar ontzettend lieve en gevoelige jongen van 8 jaar. Vanaf zijn geboorte was Luc een ontzettende huilbaby. Achteraf gezien had hij het KISS- syndroom. Hierdoor had hij pijn vooral in zijn nek, maar de  ontlasting was ook ver te zoeken. Na een paar keer therapie was dit weg. Hij is altijd wel extreem gevoelig gebleven. Als er iets niet goed ging of hij was erg onrustig kwamen de klachten weer terug, dus volgde er weer een aantal sessies. Ik dacht dit kan zo niet langer. Er moet meer aan te doen zijn. Zo zag ik op Facebook Kinderbuik&co voorbij komen en was totaal positief verrast. Ik ben mij erin gaan verdiepen en heb een afspraak gemaakt.

De intake voelde gelijk goed en nog belangrijker, wij voelden ons gehoord. De gesprekken en behandelingen die volgden met kinderyoga, diëtiste en speltherapeute liepen als een trein. Luc veranderde van een in zichzelf gekeerd, opgefokt jongetje naar een heel open en rustig kind wat gelukkig was met zichzelf.

Wij hebben bij Kinderbuik geleerd om een stapje terug te nemen en te leven naar onze normen, waarden en vooral dichtbij ons gevoel te blijven en ons niet te hoeven bewijzen. Dit allemaal klinkt logisch, maar is het in deze hectische wereld niet. Wij als gezin zijn hierin erg gegroeid en ben blij dat er zoiets moois als Kinderbuik&co bestaat.

Kinderbuik&co neemt niet tijdelijk de klachten af, maar gaat naar de kern om het totaal te vernietigen.

Wij zijn Kinderbuik&co erg dankbaar voor deze positieve verandering.