Het verhaal van Mariëtte

“Beter worden doe je thuis!”
Oké, laten we dat eens proberen dan, wie weet, na het wel bekende van-het-kastje-naar-de-muur geslinger, spreekt deze slogan ons gelijk aan.

We hebben een dochter met buikpijn, eigenlijk altijd, al een paar jaar.

De eerste afspraak bij Dokter Judith was bijzonder. Een warm ontvangst en Yes! Eindelijk een dokter die oprecht naar ons luistert en begrijpt dat het in het buikje van onze dochter niet goed zit!

Maar het herstel van onze dochter lijkt helemaal niet te liggen in antibiotica en laxeermiddelen zoal eerder voorgesteld. Voorzien van goede voedingsadviezen, pro-biotica, een afspraak bij de Boyd&Mind docente en een heel goed gevoel gingen we huiswaarts.

Thuisgekomen aan het werk, onze dochter reageert niet goed op suiker en melk, dus alles de deur uit en leren koken zonder deze ingrediënten, pffff dat is even wennen! Deze aanpassing blijkt in de praktijk best mee te vallen en, het belangrijkste van alles, het werpt zijn vruchten af!

De klachten van onze dochter worden steeds minder!

Bij Body&Mind docente leert ze zich ontspannen, krijgt ze inzicht in haar eigen lijf en leert ze hoe ze moet omgaan met haar buikpijn. Ook heeft ze met Lindsey gepraat, de pedagoge, die vanuit haar discipline onze dochter de goede kant op stuurt. Ook bij Mandy voelt zij zich prima op haar gemak, daar mag je tekenen en lekker op een kussen liggen.

Kinderbuik&co ligt in de prachtige bosrijke omgeving van Bosch en Duin. Van deze mooie omgeving alleen al voel je je meteen al een stukje beter!
Het centrum is kleinschalig, laagdrempelig opgezet en daardoor zeer toegankelijk voor kinderen, er heerst een bepaalde rust. Dit geeft ons een prettiger gevoel dan een groot ziekenhuis met allemaal gangen en liften en heel veel verschillende mensen die langs elkaar heen lopen.

Gelukkig gaat het met onze dochter steeds beter, ze zit lekkerder in haar vel, ze weet wat ze beter wel en niet kan eten, ze heeft weer vriendinnetjes en doet het ook beter op school.
Deze nieuwe voedings- en levenswijze heeft natuurlijk een positieve invloed op ons hele gezin.

Dank jullie wel!!!

Mariëtte en Familie