Marleen, Meisje 18 jaar

Hallo, ik ben een meisje van 18 jaar en zit sinds november 2015 bij Kinderbuik&Co. 1 jaar lang had ik veel last van steken in mijn buik, soms zo erg dat ik niet meer normaal en rechtop kon lopen. Ik ben toen bij het ziekenhuis geweest en heb allerlei onderzoekjes gekregen. De uitslag was dat ik PDS (prikkelbare darm syndroom) heb. Dit is een chronische darmaandoening en de dokters zeiden dat de buikpijn zal blijven maar dat ik er wel van alles aan kan doen om het te verminderen.

We haalden veel biologisch eten en natuurlijke medicijnen met vitaminen in huis. Toen vertelde een goede vriend van mijn vader over Kinderbuik&Co, een medisch centrum met mensen die erachter willen komen wat er nog meer aan de hand kan zijn waardoor de buikpijn op sommige momenten versterkt. Bij mij was dat onder andere angst en onzekerheid vanbinnen en een verkeerde ademhaling. Mij is toen geadviseerd om naar de diëtiste, een psychodynamisch therapeut en naar yogales te gaan. Dat kon daar allemaal in 1 gebouw! Ik heb daar fijne gesprekken gehad, ben erg geholpen bij het ontspannen van mijn lichaam en heb voedingsadvies gekregen. Mijn buikpijn is nu heel erg verminderd, zelfs bijna verdwenen eigenlijk.
Gisteren heb ik een evaluatiegesprek met de arts gehad en daar kwam uit dat ik in die paar maanden een hele grote stap naar boven heb gemaakt. Dat allemaal dankzij de SUPER lieve mensen daar. Ik ben echt heel erg tevreden over Kinderbuik&Co en ben blij dat ik me weer een stuk beter voel en weer meer energie heb.

Bedankt voor alles!

Groetjes Marleen