Het ervaringsverhaal van een meisje van 17 jaar met ernstige maagpijn deelt haar ervaring na een jaar holistische medische behandeling.

Sinds ik bij kinderbuik kom voel ik mij voor het eerst begrepen en serieus genomen wat ik bij geen enkele andere dokter had. Er werden gelijk een heel aantal onderzoeken gedaan waar andere doktoren niet aan mee wilden werken. Stukje voor stukje merk ik steeds meer dat een heel aantal dingen in mijn dagelijks leven verbeteren doordat ik bij Kinderbuik&co kom.

Door Kinderbuik&co leer ik anders naar dingen te kijken als dat ik hiervoor deed, veel positiever in het leven te staan en daardoor verschillende (en betere) keuzes te maken uit liefde voor jezelf wat ik zonder Kinderbuik&co zelf niet had kunnen doen.

Mijn moeder en ik botsen een stuk minder doordat ze ook altijd mee gaat naar de sessies en wij allebei leren om dingen anders te doen en dingen beter te begrijpen. Ik voel mij een stuk minder down, boos of chagrijnig waardoor het thuis ook beter gaat. Ik zou een ander kind graag mee willen geven met moeilijke klachten of misschien klachten waar door de normale geneeskunde niks gevonden of aan gedaan wordt zeker naar Kinderbuik&co te gaan omdat je hier op een andere manier geholpen en begrepen wordt. Zoals ik hiervoor al meerdere keren heb aan gegeven heb ik nooit het idee gehad dat ik door andere doktoren zoals de huisarts of andere specialisten serieus ben genomen, het was altijd bloedprikken en een echo en als er niks uitkwam was er niks aan de hand. Ik heb meer dan een jaar met enorme pijn gelopen waar niks aan gedaan werd. Ik kreeg maagzuurremmers voorgeschreven (waar het probleem niet eens ligt) en meer werd er niet gedaan. Bij Kinderbuik&co is alles onderzocht en zijn wij ook doorverwezen naar speciale instellingen voor dit soort problemen zonder moeite, terwijl de normale huisarts deze niet wilde geven “omdat dat het toch niet was”.

Ik ben daarom enorm blij dat ik bij Kinderbuik&co terecht ben gekomen en het heeft mij in 1 jaar een stuk meer opgeleverd dan al die jaren bij de normale geneeskunde.

oktober 2019