Het ervaringsverhaal van Milou, 11 jaar

We zijn heel lang op zoek geweest naar een verklaring voor mijn buikpijn. Ik had meerdere dagen in de week hevige buikpijn. De dokters in het ziekenhuis konden niets vinden. Ze noemden mijn buikpijn vervolgens functionele buikpijn. Nadat mijn moeder via internet bij de website van Kinderbuik&co kwam, hebben we bij dr. Judith een afspraak gemaakt. Ik vond de afspraken bij dr. Judith heel fijn.

We hebben goede gesprekken gehad en oefeningen die we thuis konden gaan doen. Ook kreeg ik het advies om in mijn voeding zoveel mogelijk de toegevoegde suikers te vermijden. Daarnaast gebruik ik iedere dag homeopatische druppeltjes en probiotica om mijn darmen in balans te brengen. Al deze aanpassingen hebben mij heel goed geholpen.

Na jaren van buikpijn, ervaarde ik ineens dat de buikpijn weg was. Ik heb hier samen met mijn ouders wel tranen van blijdschap om gehad. Uiteindelijk zijn we slechts vier keer bij dr. Judith geweest, maar het heeft mijn leven totaal veranderd. Ik kon vlak voordat ik naar dr. Judith ging helemaal niet meer naar school door de buikpijn en nu kan ik weer alles doen en veel plezier maken met mijn vriendinnen. dr. Judith is TOP!

september 2019