Ione, 6 jaar, langdurige buikklachten

Al jaren werden wij van t kastje naar de muur gestuurd. Kinderartsen, pedagogen, kindertherapeuten, niemand wist raad met de situatie van onze zoon. Niemand begreep hem of zijn klachten. Toen we via via een folder van Kinderbuik&co in handen kregen hebben we geen moment getwijfeld en gelijk de telefoon gepakt. Na ons verhaal verteld te hebben konden we al heel snel terecht.

Onze eerste afspraak met Judith staat ons nog heel goed bij. We zaten ontzettend in de put en zij gaf ons meteen zoveel hoop en rust. Ze zei; jullie gaan hier niet weg voordat dit is opgelost. En ze had gelijk! Een klein jaar later zeggen we elkaar gedag. Er is zo ontzettend veel gebeurd met onze zoon en met het hele gezin. De klachten zijn vrijwel helemaal verdwenen. Er is meer rust in huis en in ons gezin.

Onze zoon zit veel beter in zijn vel en laat zichzelf nu zien, zonder schaamte.

Van de gesprekken met jullie hebben we veel geleerd. Over eten, eetgewoonten, gevoelens en hoe daarmee om te gaan en allerlei leuke en nuttige oefeningen. Vooral dat alles oké is zoals het is en iedereen mag zijn zoals hij is snappen we nu pas echt.

We hebben ons altijd erg welkom gevoeld bij Kinderbuik&co en denken nog vaak aan alle wijze woorden en het gevoel dat jullie ons gaven en nog steeds geven. We zijn jullie allen ontzettend dankbaar!’

Ouders Ione, 6 jaar.