Lotte, 13 jaar, gewicht- en eetproblemen

Na jaren van specialisten aflopen, onderzoeken en therapieën, ging het toch steeds slechter met onze dochter. Nadat we naar een kinderdiëtist waren doorverwezen, omdat ze inmiddels 10 kilo was afgevallen en niet meer wilde eten, kregen we van haar het advies om een afspraak te maken bij Kinderbuik&co.

Daar waren we al snel aan de beurt voor een intake gesprek. Het centrum ligt midden in de bossen en ziet er vriendelijk en uitnodigend uit.
Na binnenkomst ziet het er ook heel anders uit dan je gewend bent in een medische omgeving. Gezellige banken, planten en verse koffie, thee en water. Er hangt een fijne, rustige sfeer, waarin je het gevoel krijgt dat alles mag en niets moet.
Ook is iedereen erg aardig en oprecht belangstellend.

Na de intake, welke fijn verliep en mijn dochter en wij ons gehoord voelden, kregen we diverse afspraken mee. Het was fijn dat de afspraken op één dag gepland konden worden; wij wonen niet heel dichtbij en de reis is voor onze dochter best een onderneming.

Nu zijn we bijna een jaar verder en het gaat heel erg goed met onze dochter. Ze is aangekomen, zit beter in haar vel en gaat weer hele dagen naar school. Ze heeft veel geleerd.
Ook wij als ouders hebben er veel van geleerd. Het is fijn dat als je al zo lang in een bepaald ritme zit, dat je tips krijgt hoe het ook anders kan en wat je goed doet.

Wij zijn erg blij dat we de stap hebben genomen om een afspraak te maken bij Kinderbuik&co.
Iedereen die heeft meegeholpen om onze dochter op dit niveau te krijgen en haar meer zelfvertrouwen te geven, heel erg bedankt!

Ouders Lotte, 13 jaar.