Verhaal over meisje van 14 jaar

Een half jaar geleden waren we ten einde raad. Het ging niet goed met onze dochter. Somatisch kon er niet verklaard worden waar haar klachten vandaan kwamen en de reguliere behandeling bracht niet het gewenste resultaat. Het traject duurde lang, was inefficiënt en gaf ons niet het vertrouwen dat het de goede kant op ging. Met onze dochter ging het ondertussen steeds slechter. Een multidisciplinaire behandeling van haar ‘eetstoornis’ in de gespecialiseerde jeugdzorg was geïndiceerd volgens de behandelend kinderarts. Hoewel we niet goed konden duiden waar haar klachten vandaan kwamen en we geen expert zijn paste deze conclusie niet bij ons beeld van haar.

Per toeval werden we gewezen op het bestaan van Kinderbuik&Co, inclusief goede referenties. Gelukkig konden we snel terecht. Al in ons eerste gesprek werden onze gedachten bevestigd en onderbouwd door jou. Hoewel het herstel enige tijd kon duren hadden we vanaf dag één het vertrouwen dat het goed zou komen. Een lastige tijd met veel onzekerheid waarin ons geduld en vertrouwen op de proef is gesteld ligt nu achter ons. Met onze dochter gaat het heel goed, als vanouds zou ik bijna zeggen. Ze heeft geen last meer van haar buik, is niet meer misselijk en eet inmiddels weer zoals gewoonlijk. Ondanks frequente afwezigheid heeft ze haar schooljaar gewoon gehaald en ze rijdt weer paard, haar grootste hobby.

Judith, jouw integrale kijk op het welzijn van onze dochter heeft haar weer teruggebracht naar haar eigen ik. Maar dan beter. Een mooier resultaat konden we ons niet wensen.

september 2019