Na een jaar in het ziekenhuis te hebben gelopen met onze dochter Lynn kregen we te horen dat er niks aan haar buikklachten was te doen. Geen aanwijsbaar en medisch oorzaak, dus we kunnen haar verder niet helpen was het antwoord.

“Al gauw leerde Lynn hoe ze met haar buikpijn om kon gaan”

Na wat zoeken op internet kwamen we hele goede verhalen tegen over Kinderbuik&co. Ik belde direct en vrij snel daarna konden we al terecht. Dr. Judith deed de intake en daarna werd er met haar team een plan opgezet.

Lynn had veel baat bij yoga en gesprekstherapie en voor ons als ouders waren de voedingstips en recepten erg handig! Al gauw leerde Lynn hoe ze met haar buikpijn om kon gaan, want ze kon er zelf iets aan doen door bijvoorbeeld te letten op haar ademhaling, waardoor ze gewoon verder kon met de dag.

De buikpijn is er met vlagen nog steeds wel, maar het doel was om er mee te leren omgaan en dat is gelukt. Ze vond het zo fijn om bij Kinderbuik&co te komen, dat ze het liefst nog elke week terug komt.

Na 4 maanden hadden we zoveel geleerd dat we (voor nu) gestopt zijn met de behandeling en het zelf proberen voort te zetten.

Super bedankt, team van Kinderbuik&co!!!