De aanpak van kinderbuik & co is heel effectief geweest en 4 maanden later is mijn dochter van haar buikpijn af

Onze dochter had al meer dan 4 jaar last van buiklachten en was al in heel wat trajecten gekomen, maar niks had afdoende soelaas geboden.

Ongeveer 4 maanden geleden zijn mijn dochter Milou, mijn ex-vrouw en ik bij Kinderbuik&co gestart om wat te doen aan de buikpijn van mijn dochter. De aanpak van Kinderbuik&co is heel effectief geweest en 4 maanden later is mijn dochter van haar buikpijn af.

Wat haar enorm geholpen heeft is een aanpak waarbij vanuit vele aspecten aan haar buikpijn is gewerkt. Dat betekent dat mijn dochter handvatten heeft gekregen vanuit onder andere yoga en vanuit gesprekken met een psycholoog hoe ze hiermee om kan gaan, wat helpt en ook wat de verkeerde kant op helpt.
Tevens is vastgesteld dat er geen lichamelijke defecten ten grondslag liggen aan de buikpijn. Wat daarnaast enorm heeft geholpen is dat er geïntervenieerd is op het systeem van ouders en kind. De stressfactoren die nog stamden uit de tijd van de scheiding, hebben moeder en ik goeddeels achter ons kunnen laten en dat is winst voor iedereen. Daarnaast heeft m’n dochter zelf besloten naar een andere school te willen, omdat dat veel onrust bracht. Al met al is er veel ten goede veranderd en is m’n dochter weer de stralende ster die ze eerst was en die we lang niet zo gezien hadden.

Het grote verschil met andere zorgaanbieders is enerzijds de 360 graden view die onder 1 dak te krijgen is, waardoor voorkomen wordt dat elke hamer spijkers ziet en op zijn eigen discipline blijft door akkeren. Anderzijds ben ik onder de indruk van de psycholoog die in no-time doorzag waar in het ouderlijk systeem de draadjes weer verbonden moesten worden en dat effectief heeft mee helpen bewerkstelligen.