Via een kennis met goede ervaringen zijn wij in contact gekomen met Kinderbuik&co. We hoorden positieve verhalen over de multidisciplinaire aanpak waarbij niet alleen naar de buik van het kind wordt gekeken, maar naar het hele kind en zijn eigen context.  Dit sprak ons erg aan. Onze twee zoons, hadden namelijk beiden buikklachten.

Kinderbuik toont begrip voor onze situatie en wij kregen een goede uitleg van de multidisciplinaire aanpak

Bij het eerste bezoek aan Kinderbuik&co viel het ons op dat de medewerkers van Kinderbuik&co een luisterend oor hebben. Ze tonen begrip voor onze situatie en wij kregen een goede uitleg van de multidisciplinaire aanpak. Tijdens de gesprekken met therapeut Arnoud, kregen we veel tips en adviezen waar we veel aan hebben gehad. Hij heeft ons als gezin veel geleerd en dat heeft ons positief beïnvloed. De persoonlijke benadering, betrokkenheid en brede aanpak met begrip voor het kind en het gezin. Voorwaarde is wel dat je je wilt openstellen voor deze benadering. Voor ons heeft het heel goed gewerkt. Het was heel anders en veel effectiever dan onze eerdere ervaringen in diverse ziekenhuizen.

Ik zou andere ouders met kinderen met klachten zeker Kinderbuik&co aanraden, omdat het bij ons goed geholpen heeft. We hebben geleerd waarom deze klachten optreden en daardoor de klachten beter te accepteren en te verminderen. We werden daar als ouders actief in betrokken.