Impressie Opkikkerdag voor gezin met dochter van 9 jaar.

Veel dank dat jullie ons voorgedragen hebben voor een Opkikkerdag! We hebben het super gehad. Het allermooiste was dat we onze dochter blij en ontspannen hebben mogen meemaken in al de verschillende activiteiten. Ze heeft echt gevoeld dat ze “Het Opkikkerkind” mocht zijn. Ze was welkom zoals ze was.

Het programma was goed op onze wensen afgestemd. Niet teveel vooral, en dus geen stress. Wij als vader en moeder waren ook ontspannen, nergens aan denken, voor alles is gezorgd. heerlijk.

Onze dochter heeft met ons in een Maserati racewagen gezeten, ze heeft met ons gespeeld in een speeltuin, met ons gezwommen in een zwembad met een “buisglijbaan” waar ze nu voor het eerst alleen doorheen durfde. Dat had ze zichzelf van te voren als doel gesteld. Ook kregen we een voorstelling met 2 clowns. Dat stukje grappige menselijke interactie tussendoor was een van de leukste dingen, samen met het zwemmen.

Aan het einde was er een “drukke toestand” met een lasershow met harde muziek. Daaraan zijn we ontsnapt door nog even de speeltuin in te gaan. Alles daarmee helemaal goed.

We kijken terug op een hele fijne dag met elkaar. Dank nogmaals dat jullie aan ons gedacht hebben!

Lieve groeten, D, A en L.