Verhaal van Erwin & Karin, ouders van Suze


Onze dochter van 11 had al heel wat jaren last van haar buik. Bij de kinderarts in het ziekenhuis bij ons in de buurt, dacht men dat ze last had van obstipatie. Na jaren gebruik van Forlax, zei ons gevoel dat het toch iets anders moest zijn.”

“Op Facebook zagen we een advertentie voorbij komen van Kinderbuik&co. Nadat we op de website hadden gekeken, besloten we om een mailtje te sturen met de vraag of Kinderbuik&co iets kon betekenen voor onze dochter.

Na de medische gegevens te hebben gestuurd, hadden we half april onze eerste afspraak. Judith vroeg ons een aantal vragen en onderzocht onze dochter.
Wij waren stom verbaasd toen Judith ons vertelde dat ze wist wat onze dochter had:” functionele buikpijn”.  Met deze informatie en na de gesprekken met de kindertherapeut, diëtiste en de body & mind oefeningen gingen we met een goed vertrouwen richting huis.

En nu ruim een half jaar verder, is onze dochter zo veranderd. Ze heeft geen buikpijn meer en haar zelfvertrouwen is weer terug. Achteraf gezien zie je pas wat voor impact het heeft gehad op je gezinsleven.

Onze dochter weet nu precies wat ze wel en niet kan eten. En mocht ze toch een keertje last krijgen dan weet ze hoe ze ermee kan gaan doormiddel van de body & mind oefeningen.
Ondanks dat het voor ons ruim een uur heenrijden en een uur terugrijden was, hebben we het graag ervoor over gehad.

Wij zouden het iedereen adviseren als je kind last heeft. Ik ben blij dat ik naar mijn gevoel geluisterd heb!”

Lees ook het ervaringsverhaal van Suze (11 jaar)